Jobopslag-marketingkoordinator

Marketingkoordinator- barselsvikariat

 

Vil du være med til at markedsføre løsninger, som bidrager til fred og sikkerhed i verden?  Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

 

Vi søger en marketingkoordinator til at varetage en bred vifte af marketingopgaver, imens vores Marketing Manager er på barselsorlov. Der kan eventuelt blive tale om en mulig fastansættelse efter afsluttet vikariat.

Ønsket opstart er den 1. juni 2023 eller hurtigst muligt derefter.
Vi vil bestræbe os på, at der vil være 3-4 ugers overlap med vores Marketing Manager til introduktion og overdragelse af opgaver, således den bedst mulige opstart sikres.

 

Hvem er vi?
Precision Global er en dansk grossist og systemintegrator af produkter og løsninger til forsvars- og sikkerhedsindustrien. Virksomheden har et indgående kendskab til kundernes behov, herunder de særlige forhold som soldater, politifolk og sikkerhedsoperatører arbejder under. Virksomheden er en stærk partner til Det Danske Forsvar og har høje etiske standarder. Virksomheden har et meget stærkt netværk af partnere og leverandører i hele verden. Disse kernekompetencer gør virksomheden i stand til at skabe unikke løsninger, samt rådgive kunderne på et højt vidensniveau. Precision Global består af det danske selskab Precision Technic Defence samt datterselskaber i foreløbigt Tyskland, England, Frankrig, Australien og USA. Virksomheden har sit hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg, og dette vil også være din arbejdsplads.

 

Jobbet
Som marketingkoordinator bliver du tovholder på ledergruppens marketingstrategi. Du bidrager med input til indsatser, og du planlægger og er med til at eksekvere de konkrete aktiviteter. Du skal være en knivskarp og kreativ tekstforfatter, kunne udarbejde grafiske layouts, samt bevare overblikket under planlægning og koordinering af messedeltagelse og egne events, i samarbejde med vores salgsansvarlige medarbejdere over hele verden.

 

Opgaver
Dine arbejdsopgaver:
• B2G & B2B marketing
• Vurdere, planlægge og styre marketingindsatserne hos datterselskaberne ifm. capture-fasen af konkrete udbud, i koordination med de lokale landechefer

 

Digital marketing:
• Udarbejde content til SoMe og fortsat øge følgerskaren (primært på LinkedIn)
• Løbende opdatering og fornyelse af websitet, herunder løbende oprette landing pages, nyheder mv. (WordPress)

 

Kommunikation & grafik:
• Udarbejde tekster på engelsk, samt grafiske layouts (brochurer, pressemeddelelser, landing pages og nyhedsartikler til website)
• Udarbejdelse af grafisk materiale til power point præsentationer, website og brochurer
• Udarbejde interne nyhedsindlæg samt opdatering af intranet (SharePoint)
• Planlægge, koordinere samt markedsføre messer og egne events

 

Du skal være flydende i både dansk og engelsk
Det er en fordel, hvis du har erfaring med: WordPress, Adobe Creative, Google Analytics og Hootsuite.

 

Hvem er du?
Som person er du en teamplayer, som vægter det gode samarbejde højt, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt. Du trives med mange bolde i luften og er hands-on. Du kan forpligte dig fuldt ud til virksomhedens tre kerneværdier: Troværdighed, kvalitet og viden.

 

Vi tilbyder
Du bliver del af en virksomhed, som med sine produkter og løsninger til forsvars- og sikkerhedsindustrien, bidrager til fred og sikkerhed i verden. Blandt medarbejderne er der en stærk korpsånd og vi spiller hinanden gode.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en lækker frokostordning, sociale arrangementer, samt gode muligheder for at udvikle sig.

 

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til: marketingjob@ptdefence.com

 

Medsend gerne eksempler på engelske tekster som du har udarbejdet, f.eks. blogposts, nyhedsartikler, brochurer m.m.

 

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi afholder samtaler løbende.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Ann-Sofie Hviid på telefon 3132 8092

 

 

Vi vil opbevare din mail og dit materiale i 6 mdr., hvorefter det slettes. I tilfælde af at du ønsker at dit materiale bliver slettet, så bedes du skrive på marketingjob@ptdefence.com
Materialet deles ikke med uvedkommende uden for firmaet og er kun tilgængeligt for ansættende medarbejdere i firmaet.

 

Jobopslaget er lagt online 17.marts 2023